Christa Larmoyeur met Aston Martin naar zege in Haaksbergen

Share
  • 18 juni 2016 17:44

door: Ingeborg Vermeer, 18 juni 2016 17:44

HAAKSBERGEN | STEGEN.NET

Tijdens de Subtop in Haaksbergen won Christa Larmoyeur de Grand met Superhorse Aston Martin (v. Uphill). Zij behaalde daarbij een mooie score van 67,15%.
Kracht en elegantie in de lichte tour: Christa Larmoyeur met Aston Martin NL. ©Steven Stegen

Christa Larmoyeur met Aston Martin NL (archief).
STEVEN STEGEN

Een extra knappe prestatie, want Aston Martin heeft sinds zeven maanden maar zicht aan één kant. Dit vraagt niet alleen extra concentratie en handig sturen van de amazone, maar ook uitermate veel vertrouwen van het paard. De vos verloor in november 2015 zijn oog doordat hij een scherp voorwerp in zijn oog gekregen had. Gelukkig belemmert dit de combinatie niet om weer mooie prestaties neer te zetten.

De Intermediaire II werd met een score van 61,45% gewonnen door Annette van der Knaap-Klok met Uriah Heep (v. Diamond Hit).

Lichte Tour
De eerste prijs van de Intermediaire I ging naar Frank Hosmar met Alphaville NOP (v. Sandreo). Hij scoorde maar liefst 67,59%. Linda Verwaal en Rocky (v. Rock Forever) werden tweede met 66,84%.

Vai Bruntink reed in de Prix St. George met een score van 67,30% naar de eerste plaats met haar paard Darabel (v. Westpoint). Het verschil met nummer 2 was klein; slechts 0,07%. Deze plaats was voor Frank Hosmar met Alphaville. Ook de derde prijs in de Prix St. George ging naar Vai Bruntink, nu met Pavo’s Ziggy Pop (v. Stedinger) met een score van 66,38%. Linda Verwaal plaatste zich met Rocky als vierde en behaalde 66,32%.

ZZ-Zwaar
In de eerste ring van het ZZ-Zwaar pakte Ireen de Leeuw-te Riet met een score van 64,71% de eerste prijs met haar Watch Me (v. Flemmingh). De tweede prijs was voor Linda Mars en Donna-D (v. Sorento). Zij behaalde 64,5%. Dirk de Haas wist zich met zijn Bernini (v. United) als derde te plaatsen met 62,57%.

In de tweede ring wist Dirk De Haas met Bernini de eerste plaats te bemachtigen met een score van 63,14% Myrthe Dijks plaatste zich met 62,14% als tweede met haar paard Ace (v. Rubels), gevolgd door Linda Mars met Donna-D. Zij waren goed voor 61,21%.