Lysanne Kruizinga op EK Millstreet: ‘de eerste wedstrijd verliep erg teleurstellend’

Share
  • 26 juli 2016 23:18

door: redactie, 26 juli 2016 23:18

Milstreet | STEGEN.NET

Lysanne Kruizinga uit Schoonloo houdt voor Stegen.net een blogje bij vanuit Millstreet. De amazone uit Schoonloo reed dinsdag op het EK Millstreet voor jonge ruiters haar eerste parcours en dat werd helaas een teleurstelling.

door: Lysanne Kruizinga

Zo, daar ben ik weer vanuit Ierland. Vanochtend de dag begonnen met een gezamenlijke training. Early Grey liep fijn en was klaar voor de proef. Om half drie was het dan zover: de rubriek voor children begon. Ik moest als nummer 41 van de startlijst en als tweede Nederlandse, nadat voor mij Nina van Enckevort met Darc du Rona Z een hele mooie nulronde had gereden.

EK Milstreet. Lysanne Kruizinga en haar paard Elberta VDK in actie in Millstreet.

Lysanne Kruizinga en haar paard Elberta VDK in actie in Millstreet.

Mijn paard Early (hij heet op het paspoort Elberta VDK) was wat vervelend op het voorterrein en ik had mijn handen vol aan hem. Heel anders als in de ochtend! In de ring was hij wat drammerig en was wat sterk, zodat ik een paar keer een te dichte afstand kreeg. Dit resulteerde maar liefst in 5 balken. Erg teleurstellend!

Teamgenoten Madée Schuttenbeld (met Bonheur) en Beau Schuttelaar (met Caretino) hadden allebei één fout en Iris Michel (Adidetje) kreeg twee balken.

Foto van de openingsceremonie van het K voor jonge ruiters in Millstreet.

Foto van de openingsceremonie van het WK voor jonge ruiters in Millstreet.

Net was de openingsceremonie en dat voelde best een beetje raar, aangezien wij al hebben gereden. We moesten in optocht door het dorp heen. Ik mag donderdag en zaterdag weer rijden. En dan maar hopen op een beter resultaat! Morgen moeten Amber en de rest rijden. Duimen voor hun!