Paard op hol: zes gewonden in Rotterdam

Paard op hol: zes gewonden in Rotterdam

28 september 2014 17:24 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

blokjeROTTERDAM | STEGEN.NET
Zes mensen zijn zondagmiddag gewond geraakt toen ter hoogte van het Zuiderpark in Rotterdam een paard met wagen op hol sloeg, zo meldt Hart van Nederland.

Het gaat om een aantal volwassenen en zeker twee kinderen die gewond raakten. Drie van hen, onder de wie de twee kinderen, zijn voor controle naar het ziekenhuis. De drie anderen konden ter plaatse worden geholpen.

Het paard met wagen stond even uit te rusten naast een tent, toen het schrok van een onverwacht geluid en het dier er ineens vandoor ging. Het paard rende met wagen al een grasveld op waar de slachtoffers stonden die werden geraakt. Vermoedelijk schrok het dier van tromgeroffel van een feest, de Zuiderparkspelen, dat bezig was, zegt een woordvoerster van de politie.