Jonge Zwitser Martin Fuchs maakt indruk in Gucci Masters Parijs

  • 7 december 2014 19:49
door: redactie, 7 december 2014 19:49

blokjePARIJS | STEGEN.NET
Martin Fuchs is zondag winnaar geworden van de Gucci Masters in Parijs. De 22-jarige Zwitser, zoon van Thomas Fucks, was in deze Grote Prijs de beste met PSG Future. Gerco Schröder was op plaats 16 de beste Nederlander.

Martin Fuchs en PSG Future wonnen de Gucci Masters in Parijs.

Martin Fuchs en PSG Future wonnen de Gucci Masters in Parijs.

Dertien combinaties wisten foutloos te blijven en van hen was de jeugdige Zwitser Martin Fuchs met PSG Future 0.09 sec. sneller dan de Duitser Ludger Beerbaum met Zinedine. De derde plek was weggelegd voor de Belgische ruiter Constant van Paesschen met Citizenguard Toscan de Sainte.

Gerco Schröder maakte met Glock’s London NOP een springfout en werd 16e, voor Maikel van der Vleuten en VDL Groep Verdi NOP was plaats 19 weggelegd.

Indrukwekkende rit
Winnaar Fuchs reed al als tweede in de barrage en zette een indrukwekkende rit neer met de 10-jarige Holsteiner PSG Future. De jonge ruiter is bezig met een sterke opmars. Zo werd hij in oktober tweede in de wereldbeker in Helsinki. Eerder stond hij al op de podia tijdens de EK’s voor Young Riders in 2011, 2012 en 2013.

De winnende rit van Martin Fuchs