Jur Vrieling: “Zirocco Blue krijgt even rust”

Jur Vrieling: “Zirocco Blue krijgt even rust”

24 juni 2015 09:16 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

‘T ZANDT | HOEFSLAG
Afgelopen donderdag kwam VDL Zirocco Blue N.O.P. (v. Mr. Blue) niet door de veterinaire keuring op het CHIO Rotterdam. De schimmel van Jur Vrieling deed dus niet mee aan de landenwedstrijd. De hengst krijgt even rust, zo meldt de Hoefslag.

Jur Vrieling en VDL Zirocco Blue op weg naar de overwinning in Oslo.

Jur Vrieling en VDL Zirocco Blue tijdens hun winnende rit in Oslo.

Vrieling vertelt: ,,Zirocco is van top tot teen door onze dierenarts onderzocht, maar hij vond geen oorzaak van de lichte stijfheid van de hengst. We denken dat hij wellicht last had van een kleine bloeduitstorting.”

Rust
De elfjarige topper van de Groningse ruiter bleef dus op stal tijdens het CHIO Rotterdam. ,,We laten hem ook de komende dagen nog een beetje met rust, vooral omdat hij het afgelopen indoor seizoen toch veel gelopen heeft. Ik hoop dat hij weer fit is voor het CSIO5* Falsterbo over drie weken. We verwachten dat hij volgende week weer getraind kan worden”, aldus Vrieling.

lees meer bij de Hoefslag…

Dit is een extern bericht uit de feed van : Hoefslag