archief
contact
+31 6 53239630

JIM: Diederik van Silfhout en Bonzanjo ook de besten in Kür

MAASTRICHT – Na de winst van gisteren scoorden Diederik van Silfhout en Bonzanjo vanmiddag ook de overwinning in de Grand Prix Kür van Jumping Indoor Maastricht. Sönke Rothenberger eindigde als tweede.

Maastricht | Hoefslag

Na de winst van gisteren scoorden Diederik van Silfhout en Bonzanjo vanmiddag ook de overwinning in de Grand Prix Kür van Jumping Indoor Maastricht. De KNHS Indoorkampioenen 2015 noteerden een percentage van 76.62%, waarmee ze nipt voor bleven op Sönke Rothenberger (Duitsland) en zijn zestienjarige leerpaard Favourit (v. Fidermark I). Voor hen was er met 76.27% een tweede plaats.

Patrick van der Meer en de aansprekende Rousseau-zoon Zippo legden met 75.47% beslag op de derde prijs, terwijl Lara Griffith (Engeland) en Rubin Al Asad (v. Rubin Royal) de vierde plaats opeisten met 73.62%. De Noorse Anne Lene Holmen maakte met Rainbow Dancer, eveneens een nakomeling van Rubin Royal, de top vijf compleet (73.40%).

Lynne Maas en Zamora (v. Krack C) eindigden met 68.97% op de elfde plaats, terwijl Mirelle Kemenade-Witlox en de KWPN gekeurde Decor Vivaldo (v. Polansky) op de dertiende plek finishten (66.17%). Margo Timmermans en Catch Me (v. Dreamcatcher) vinden we met 65.35% op de veertiende plek.

lees meer bij de bron…

Dit is een extern bericht uit de feed van : Hoefslag

Total
3
Shares
gerelateerde berichten
Total
3
Share