archief
contact
+31 6 53239630

SFN stalt paarden bij Schröder en Dubbeldam

DEN HAAG | EQUNEWS

De selecteurs van het Springpaarden Fonds Nederland hebben aan het einde van het buitenseizoen de directie aanbevelingen gedaan om enkele paarden bij een andere ruiters onder te gaan brengen.
Hester Klompmaker won met Djumpsina SFN de Z/ZZ-finale tijdens Outdoor Tolbert.
Hester Klompmaker won met Djumpsina SFN de Z/ZZ-finale tijdens Outdoor Tolbert. De schimmel gaat nu naar Gerco Schröder.

De door Hester Klompmaker gereden Djumpsina SFN (Zűrich x Manhattan) wordt ondergebracht bij Gerco Schröder. Onlangs zegevierden Hester en Djumpsina nog in de finale van de klasse Z/ZZ tijdens Jumping Outdoor Tolbert. ,,We vinden dat Hester Klompmaker een super job met dit 7-jarige paard heeft gedaan. Ze is perfect opgeleid. Naar onze mening is Djumpsina nu toe aan de volgende stap in haar carrière, vandaar dat we tot dit besluit zijn gekomen”, aldus Emile Hendrix, die als woordvoerder van de selecteurs optrad.

Chuck Blue SFN (Mr. Blue x Garmisch) is verhuisd naar de stal van Jeroen Dubbeldam. ,,We willen van deze nu achtjarige ruin weten of we een paard in onze stal hebben dat we moeten behouden”, verklaart Hendrix.

De hengst Ferrari SFN (Thunder van de Zuuthoeve x Damiro) is overgebracht naar Buitenpost. Hester Klompmaker neemt deze hengst over van Nathalie van der Mei, die nog steeds door ziekte wordt geplaagd.

Daarnaast raakte ook bekend dat het SFN afscheid heeft genomen van Bengel SFN. Dit paard is verkocht aan de stal waarvoor Chantal Regter rijdt.
Source: SFN
lees meer bij de bron…

Dit is een extern bericht uit de feed van : Equnews NL

Total
4
Shares
gerelateerde berichten
Total
4
Share