CSI Salland 2016


Evenementgegevens

  • Datum:

Mariënheem | STEGEN.NET

Eén ding is zeker, het niveau van de ruiters zal weer extreem hoog zijn op het internationaal springconcours CSI Salland, dat haar vijfjarig bestaan viert van donderdag 29 september tot en met zondag 2 oktober in Mariënheem.
Jeroen Dunbbeldam kijkt uit naar deelname aan het CSI Salland.
Jeroen Dubbeldam kijkt uit naar deelname aan het CSI Salland.
FOTO: CSI Salland

Eén van de eyecatchers is Wereld- en Europees kampioen Jeroen Dubbeldam, die kortgeleden individueel zevende werd op de Olympische Spelen. CSI Salland staat met dikke letters in zijn agenda.

,,Een evenement als CSI Salland is ontzettend belangrijk voor ons, ruiters. Het is een concours waar alles begint, waar nieuwe combinaties ontstaan en gemaakt worden. Als deze concoursen wegvallen, valt de basis weg en dan gaat het niveau topsport omlaag. De amateur kan van een geweldige ambiance proeven en voor een professional is het een ideaal concours om jongere paarden op te leiden en een ouder paard dat een tijd geen wedstrijd heeft gesprongen weer aan de gang te krijgen. Ik heb een groep jonge paarden van zeven- en acht jaar die ik meeneem naar Mariënheem. Ze zullen allemaal een klasse omhoog gaan. Ik kijk er naar uit”, vertelt Jeroen Dubbeldam.

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 objectief en met grote zorgvuldigheid over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net