Schikking in rechtszaak rond Idool

Schikking in rechtszaak rond Idool

11 november 2004 19:43 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

blokjeDen Bosch | STEGEN.NET

De rechtszaak over de dood van dressuurpaard Idool die woensdag voor de rechtbank in Den Bosch diende kreeg na ruim zes uur een verrassende wending. De strijdende partijen – Anky van Grunsven versus Henk van Aalderen – kwamen tot een schikking.

Met deze schikking, waarvan geen details bekend zijn gemaakt, komt een einde aan een lange slepende kwestie. Henk van Aalderen kocht Idool voor 400.000 euro van Van Grunsven. Twee maanden later viel het paard dood neer in de wei.

Van Aalderen, die het paard voor zijn kleindochter had gekocht, stelde vervolgens dat het dier een verborgen gebrek had. Van Grunsven bestreed dat.

Deel dit bericht