Anky tevreden over rentree

Anky tevreden over rentree

14 maart 2009 22:43 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

ERMELO – Anky van Grunsven heeft zaterdag voor het eerst sinds de Olympische Spelen in Hongkong haar toppaard IPS Salinero in de ring gebracht. Ze deed dat, buiten mededinging, bij de KNHS indoorkampioenschappen in Ermelo.

Van Grunsven toonde zich tevreden over het paard, waarmee ze de afgelopen zomer voor de tweede opeenvolgende keer olympisch goud won. ,,Het was goed om na zo’n lange rustperiode weer te rijden. Thuis gaan we nu verder werken aan de details.”

Van Grunsven start donderdag met Salinero bij Indoor Brabant in een Grand Prix, die meetelt voor de wereldbeker. De afgelopen maanden reed de amazone vooral met haar ‘tweede’ paard, Painted Black.

NHP | ANP

Deel dit bericht