archief
contact
+31 6 53239630

Anky tevre­den over rentree

ERMELO — Anky van Grunsven heeft zater­dag voor het eerst sinds de Olympische Spelen in Hongkong haar top­paard IPS Salinero in de ring gebracht. Ze deed dat, bui­ten mede­din­ging, bij de KNHS indoor­kam­pi­oen­schap­pen in Ermelo.

Van Grunsven toonde zich tevre­den over het paard, waar­mee ze de afge­lo­pen zomer voor de tweede opeen­vol­gende keer olym­pisch goud won. „Het was goed om na zo’n lange rust­pe­ri­ode weer te rij­den. Thuis gaan we nu ver­der wer­ken aan de details.”

Van Grunsven start don­der­dag met Salinero bij Indoor Brabant in een Grand Prix, die mee­telt voor de wereld­be­ker. De afge­lo­pen maan­den reed de ama­zone vooral met haar ‘tweede’ paard, Painted Black.

NHP | ANP
gerelateerde berichten
Total
0
Share