archief
contact
+31 6 53239630

Fokkelien Oldenburger wint trofee van haar vader

Fokkelien Oldenburger krijgt de prijs uit handen van Helmer Schut. ©indoorTolbert

TOLBERT | STEGEN.NET
Eigenlijk wilde ze helemaal niet meedoen, want het is toch wel een beetje “raar” om mee te strijden om de bokaal die naar haar overleden vader is genoemd. Maar toch kwam Fokkelien zaterdagavond tijdens Indoor Tolbert in actie bij de tuigpaarden èn ze won ook nog eens met Zilver O.

Fokkelien Oldenburger tijdens Indoor Tolbert.
Fokkelien Oldenburger won zaterdag tijdens Indoor Tolbert de naar haar overleden vader vernoemde Piet Oldenburger trofee.
FOTO: INDOOR TOLBERT

En zo kreeg Fokkelien Oldenburger de Piet Oldenburgertrofee uitgereikt, dit keer uit handen van Helmer Schut. De Piet Oldenburgertrofee is een speciale prijs, die in het leven werd geroepen, ter nagedachtenis aan de overleden voorzitter van indoor Tolbert, Piet Oldenburger.

Vele jaren bekleedde Piet Oldenburger een bestuursfunctie bij Indoor Tolbert, waarvan ook een aantal jaren het voorzitterschap. In december 2009 overleed Oldenburger aan de gevolgen van een ziekte.

De tuigpaardenavond speelde zich al in een uitstekend bezette HJC Manege, waar de belangstellenden tot het laatste moment bleven zitten om maar niets van de fraaie tuigpaarden te hoeven missen. In een veld van zeven deelnemers wist Fokkelien Oldenburger uit Grootegast met haar eigen Zilver O (v. Ganges) de winst te grijpen in de sterk bezette finale.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel