Volop Nederlandse successen in Biarritz voor Nederlandse dressuurjeugd

Share
  • 27 oktober 2014 11:22

door: redactie, 27 oktober 2014 11:22

blokjeBIARRITZ | STEGEN.NET | KNHS
Dit weekeinde stonden in het Zuid-Franse Biarritz internationale CDI 3* dressuurwedstrijden op het programma voor ponyruiters, Junioren, Young Riders en voor de leeftijdscategorie U25. In alle wedstrijden wisten de Nederlandse deelnemers zich steeds in de kop van het klassement te rijden.

Marjan Hooge en Fulltime tijdens de prijsuitreiking in Biarritz.

Marjan Hooge en Fulltime tijdens de prijsuitreiking in Biarritz.

De wedstrijden werd zondag afgesloten met de kür op muziek. Veronique van de Panne eindigde bij de pony’s met Rhyfedd Spike als tweede. Marjan Hooge sloot bij de Junioren de kür winnend af met Fulltime, terwijl Jeanine Nieuwenhuis met Hexagon’s Baldacci als tweede eindigde bij de Young Riders. Met Truemanda wist deze amazone ook beslag te leggen op de tweede plaats in de U25 kür. Thamar Zweistra ging van start in de kür voor Senioren en eindigde daarin ook als tweede.

Marjan Hooge keerde maandag moe, maar super voldaan terug, na een geweldige week. Die was niet alleen rijkelijk gevuld met prijzen. ,,Het was een week met zon, zee, strand, mooie sport, gezelligheid en buikpijn van het lachen”, zo laat ze op Facebook weten. Hooge viel keer op keer in de prijzen. Met Fulltime won ze alle drie rubrieken en met Jive werd ze twee keer tweede.

De ereronde van Marjan Hooge en Fulltime