archief
contact
+31 6 53239630

Compiègne: Marjan Hooge en Fulltime tweede in kür Junioren

COMPIÈGNE – Marjan Hooge sloot het dressuurtreffen in het Franse Compiègne zondag af met een mooie tweede plaats in de kür op muziek voor Junioren. Ze behaalde met Fulltime 75.775%. Bij de Young Riders won Jeanine Nekeman met Vlingh, gevolgd door zus Denise Nekeman met Boston Sth.
De prijsuitreiking in Compiègne, met links Marjan Hooge en Fulltime.

COMPIÈGNE | STEGEN.NET
Marjan Hooge sloot het dressuurtreffen in het Franse Compiègne zondag af met een mooie tweede plaats in de kür op muziek voor Junioren. Ze behaalde met Fulltime 75.775%.

De prijsuitreiking in Compiègne, met links Marjan Hooge en Fulltime.
De prijsuitreiking in Compiègne, met links Marjan Hooge en Fulltime.
FACEBOOK | MARJAN HOOGE

De Spanjaard Juan Matute Guimon ging opnieuw met de overwinning aan de haal. Hij kreeg met Dhannie Ymas 78.50% van de jury en nam daarmee duidelijk afstand van de rest van het deelnemersveld.

Twee keer tweede
Voor Marjan Hooge en Fulltime was het de tweede tweede prijs. ,,We hebben het weekend super afgesloten. Ik ben trots op m’n zwarte parel”, zo laat Hooge weten.

Lisanne Zoutendijk nam de derde plaats in. Zij kwam met Kostendrukker’s Ringo Star tot een score van 74.025%. Laura Quint pakte met de hengst Velazquez de vierde plaats.

Zusjes Nekeman
Bij de Young Riders domineerde Nederland, met Oranje op de plaatsen één tot en met vier. Jeanine Nekeman was met Vlingh de onbetwiste leider in het klassement. Ze werd op ruime afstand gevolgd door haar zus Denise Nekeman met Boston Sth. Dana van Lierop (Walkuere) en Jeanine Nieuwenhuis (Hexagon’s Baldacci) maakten het succes compleet.

Total
32
Shares
gerelateerde berichten
Total
32
Share