Vrouw mishandeld na ruzie over het voeren van haar paard

Vrouw mishandeld na ruzie over het voeren van haar paard

30 april 2015 11:27 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

blokjeWINSCHOTEN | STEGEN.NET | POLITIE
Een 46-jarige vrouw uit Finsterwolde is mishandeld nadat ze iets had gezegd over het voeren van haar paard. Dat gebeurde woensdag in Winschoten, zo meldt de politie. De politie heeft een 46-jarige man uit die plaats aangehouden die de klappen zou hebben uitgedeeld.

Een paard in een weiland

Een paard in een weiland (archief)
STEVEN STEGEN

De Winschoter had met zijn kinderen het paard van de vrouw gras gevoerd. De vrouw wees hem er op dat dit verboden was. Er ontstond een ruzie tussen de twee waarbij de eigenaresse van het paard het moest ontgelden. Ze werd geslagen en geschopt, ook toen ze op de grond lag.

Nadat een omstander tussenbeide was gekomen en de Winschoter met een halster had geslagen, ging de verdachte er met zijn kinderen vandoor. De politie heeft hem later thuis aangehouden. Het slachtoffer werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.