Albert Zoer scoort bij Indoor Groningen met jonge talenten

Albert Zoer scoort bij Indoor Groningen met jonge talenten

4 januari 2019 19:03 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

🔴 Zuidbroek
Albert Zoer had vrijdag bij Indoor Groningen een prima dag. De ruiter uit Echten werd tweede met Formidable in het 1.30 en hij won met Freedom het 1.35. Ook Kevin Jochems kwam weer sterk voor de dag.

Albert Zoer had donderdag het geluk niet aan zijn zijde. ,,De paarden sprongen wel goed, maar het was het allemaal net niet. Vandaag gaat het veel beter”, meldde hij vanaf de rug van Formidable. In het 1.30 klassiek met barrage werd Zoer met Formidable tweede.

Albert Zoer Formidable
Albert Zoer met Formidable, waarmee hij de tweede plaats pakte in het 1.30.
📸 Steven Stegen

Kevin Jochems eiste in deze wedstrijd zijn tweede overwinning op met Enjoy. Pim Mulder werd derde en Renate Beuving met Foklahoma VDL vierde.

In het 1.35 direct op tijd wist Albert Zoer met Freedom de bepaald niet kleine concurrentie achter zich te laten. Remco Been eindigde met Gouverneur als tweede. De opvallend sterk rijdende Zuid-Afrikaanse Alexa Stais mocht de derde prijs ophalen met Cremona.

De eerste rubriek van vrijdag, een 1.25 op tijd, werd knap gewonnen door Minka Haverkamp en haar paard Germeta W. Marleen Meijer eindigde als tweede en Renate Beuving werd met Horsina derde.

🐴 Paardensportnoord