Chantal Regter de beste in ZZ-wedstrijd Indoor Tolbert

Share
  • 29 maart 2019 20:04

door: redactie, 29 maart 2019 20:04

🔴 Tolbert
Chantal Regter schreef vrijdag bij Indoor Tolbert het eerste ZZ-parcours op haar naam. De amazone uit Assen bleek niet te kloppen met haar toppaard Quilando (v Quintender).

De dienst werd in deze zeer sterk bezette rubriek uitgemaakt door amazones. Chantal Regter bracht in dit jachtparcours de winnende tijd van 57.44 seconden op het scorebord. Een knappe prestatie, want er werd hard gereden.

Chantal Regter Quilando
Chantal Regter met Quilando (v. Quintender).
📸 Steven Stegen

Renate Beuving eiste de tweede plaats op. De amazone uit Odoorn heeft met Foklahoma VDL (v. Nabab de RĂȘve) een echte belofte onder haar zadel. Zij klokten een tijd van 58.99.

Tessa Hoeksema maakte de vrouwelijke top drie compleet. Zij leidde Germette E (v. Indorado) naar de derde plaats. Hylke de Jong (Osseweide’s Headline) en Albert Zoer (High Top) eindigden respectievelijk als vierde en vijfde.

De wedstrijd was gelijk ook de kwalificatie voor de Grote Prijs van Indoor Tolbert op zaterdagavond. De beste 28 combinaties strijden dan om de nieuwe paardentrailer die is aangeboden door hoofdsponsor Eemsned.