Chantal Regter en Renate Beuving smaakmakers in Boijl

Share
  • 12 juli 2020 19:00

door: redactie, 12 juli 2020 19:00

📌 Boijl
📝 STEGEN.NET

Chantal Regter is met haar toppaard Quilando de coronacrisis goed doorgekomen. Het duo won zaterdag het 1.40 bij de nieuwe wedstrijd in Boijl, op de mooie accommodatie van de Celebrity Stables.

Het initiatief van Ernesto en Ilona Canseco om op hun bedrijf een officiĂ«le wedstrijd te organiseren mocht op veel positieve reacties rekenen. ,,Een dikke pluim, alles was super voor elkaar”, reageert Chantal Regter op Facebook.

Chantal Regter en Quilando bij de huldiging in Boijl.
📸 Arjen Schilperoord

In het 1.40 kwamen toch nog 14 combinaties aan de start, waarbij het natuurlijk weer zoeken is naar wedstrijdritme. De eerste omloop leverde drie foutloze ritten op. In de barrage was Chantal Regter met Quilando (v. Quintender) niet te kloppen met een snelle tijd van 37.09.

Renate Beuving bleef ook in de barrage foutloos, maar was met Fellow wel duidelijk langzamer. Zij werd tweede, voor Albert Zoer, die Florian naar de derde plaats leidde.

Eerder op de dag won Renate Beuving met Inzell het ZZ-parcours. Haar voorsprong op Christoff Gangl (Isabel Lady M) en Celeste van der Poel (Romina) was indrukwekkend. Gerrit Veenstra pakte de vierde plaats met Homer van T&L. Sander Naber schreef het Z-springen op z’n naam met de schimmel Guusje (v. Zirocco Blue).