archief
contact
+31 6 53239630

Mei Grand Prix Nei Grand Prix wint teamchallenge in Tolbert

TOLBERT – Na drie competitiewedstrijden werd de Data B teamchallenge zondag afgesloten met een kür op muziek finale. Na een spannende strijd vol met mooie küren en prachtige outfits werd uiteindelijk de winnaar van de competitie Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0.
De ereronde van het winnende team van Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0.
📸 NH Photo

Tolbert
STEGEN.NET | Persbericht

Na drie competitiewedstrijden werd de Data B teamchallenge zondag afgesloten met een kür op muziek finale. Na een spannende strijd vol met mooie küren op muziek en prachtige outfits werd uiteindelijk de winnaar van de competitie Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0.

De ereronde van het winnende team van Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0.
📸 NH Photo

Het teamgevoel werd al meteen bij de eerste combinatie bevestigd. Daniëlle van Bergen reed namens haar team GM de Montar Ladies hors concours mee met haar jonge paard Imagine of Gold. Zij deed in de competitie met een ander paard mee, maar deze kon helaas zondag niet deelnemen. Voor haar team en om de prachtige outfit te laten zien reed ze daarom alsnog mee.

Teamgevoel

Dat het teamgevoel vruchten afwierp bij GM de Montar Ladies werd bevestigd. Het team steeg namelijk van een vijfde plaats naar een tweede plaats in het klassement mede dankzij het winnende resultaat in de Buiter Roden Groomrace.

Jesper Faber kwam als tweede aan start met zijn vierjarige paard Kenji van Ons. Later volgden zijn twee ‘Angles’ Sabine Comello en Margriet van Zonneveld. Het team Jespers Angles kreeg qua outfit geduchte concurrentie van team Irisch Coffee. Beide teams hadden prachtig hun teamnaam verwerkt in de outfit. Uiteindelijk viel de keuze voor team Jespers Angles.

Jesper Faber bezig met zijn proef met Kenji van Ons.
📸 NH Photo

Team Zotte Zusjes met o.a. de zusjes Janet Kruger en Monique van der Meij wisten hun derde plaats in de competitie te behouden. De dames reden prachtige küren, waarbij teamgenoot Barbara Postema-Korringa en haar Friese merrie Gerbrich een mooi eerbetoon leverde aan de onlangs overleden Rutger Hauer. De acteur had door zijn rollen in films en series een speciale band opgebouwd met het Friese paard.

Het Friese belofte team Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0 ging met de beste uitgangspositie de finale in. Het team bestaande uit Yvonne Snieder, Laura Zwart, Harmina Holwerda en Esther Hoekstra wisten deze koppositie te behouden en tevens als tweede te eindigen in de Buiter Roden groomrace.


Total
78
Shares
0 deel
0 deel
78 deel
0 Tweet
0 deel