Ride & Run in Onstwedde krijgt vervolg: vierde editie op 7 september

Share
  • 6 augustus 2019 00:09

door: redactie, 6 augustus 2019 00:09

🔴 Onstwedde
De Ride & Run Onstwedde wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Op zaterdag 7 september is het weer zo ver. Teams bestaande uit een ruiter en hardloper kunnen dan weer meedoen, onder het motto: meedoen is belangrijker dan winnen.

Buitensporten. De natuur in. Dat is beleving, dat is avontuur. Steeds meer mensen zijn op zoek naar de combinatie van lichamelijke uitdaging en mentale ontspanning.

Sfeerbeeld van Ride & Run, dat dit jaar in Onstwedde op 7 september de vierde editie beleeft

Zou het niet fantastisch zijn als iedereen de sport zou kunnen uitoefenen die hem of haar het meeste aanspreekt? Maar dan wel nog steeds met elkaar, bijvoorbeeld hardlopend of te paard? Zodat familie, vrienden en collega’s samen kunnen genieten, terwijl iedereen datgene doet waaraan ze het meest plezier beleven.

Na het succes van de voorgaande edities, organiseert Manege de Driesporen te Onstwedde op zaterdag 7 september dit jaar alweer voor de vierde keer een Ride & Run, een concept van Bit en KNHS. Dit multisportevent brengt beginnende en gevorderde buitensporters uit verschillende disciplines – paardrijden en hardlopen – samen voor een gezellige en sportieve dag in de natuur.

Sport en recreatie komen op een unieke wijze samen tijdens Ride & Run. De invulling van Ride & Run is simpel: een team bestaande uit een ruiter en een hardloper leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette onverharde route van 5 of 10 km af.

Voor meer informatie en inschrijving: www.rideenrunonstwedde.jimdo.com

🔴 Stegen.net | Persbericht