Tevreden gezichten bij zware Ride en Run Onst­wedde

Share
  • 5 september 2022 22:29

door: redactie, 5 september 2022 22:29

Des te knapper is de prestatie van alle deel­nemers. Maar dat alles mocht de pret niet drukken, want er kwamen alleen maar blije gezichten over de finish!

De samenwerking en inter­actie tussen loper en paard maakt het eve­nement extra leuk en speciaal .En niet alleen dat, maar het mooie van dit multi-sport event is dat je twee hobby’s kunt com­bineren, waardoor bijvoor­beeld opa’s met hun kleindochter/zoon kunnen meedoen of broers en zussen, de leukste samen­stellingen kwamen voorbij. Daar­naast zijn er dit jaar ook veel teams door de organisatie gekoppeld. Ook leuk is het om weer teams aan de start te zien die in voor­gaande edities zijn gekoppeld.

De deelnemers aan de Ride en Run kregen een gevarieerde route voorgeschoteld.
📸 Freerk Boskers

Voor alle teams stond er een leuke herinnering klaar en daarbij wordt zelfs het paard niet vergeten, want ook die levert een grote bijdrage! Na afloop was er water en fruit voor zowel de loper en ruiter als voor het paard. De orga­nisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag, waarbij gezellig­heid en meedoen voorop staat.

De 5 km werd gewonnen door Team Bammie power met Teddy Veldkamp (loper), Anancy Musch (ruiter) en paard Barney in een mooie tijd van 21.04. De tweede plaats ging naar team Spaans met loper Gerbrand Spaans, ruiter Gerard Spaans en paard Kadanser in een tijd van 22.12. De derde plaats, met maar één seconde verschil, was voor OnsBlij team met loper Tonnie Knigge, ruiter Harriet Kuijpers en paard Flynn in een tijd van 22.13.

Het snelste vrouwen­team op de 5 km was team NAVY & TAN met Anna Gorter (loper), Liza Wagenaar (ruiter) en paard Indy in een tijd van 24.20.

De 10 km werd gewonnen door The Grass­hoppers met Tim Grelling (loper), Jessica Pellekamp (ruiter) en paard Bright Investment in een prachtige tijd van 37.02. Op de tweede plaats zijn geëindigd Team Fanaticus met Martien Wubs (loper), Nicky Gorter (ruiter) en paard Lmira in een tijd van 37.39 en de derde plaats was voor team KIKA rainbow runners met Harm Sassen (loper), Lotte Schuiling (ruiter) en paard Oosteind’s Lars in een tijd van 41.23.

Het snelste vrouwen­team op de 10km was Whatever just 4 fun met Sanne Heidinga (loper), Marcia Mooibroek (ruiter) en paard Whatever Caloe in een tijd van 44.50.

📝 Stegen.net | Persbericht
📸Freerk Boskers