Sanne Beijerman geeft workshop in Exloo over omgaan met wedstrijdspanning

Sanne Beijerman geeft workshop in Exloo over omgaan met wedstrijdspanning

26 februari 2020 17:22 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

📌 Exloo
📝 STEGEN.NET | Persbericht

Dressuuramazone, coach en sportpsychologe Sanne Beijerman geeft op 13 maart een workshop in Hippisch Centrum Exloo over spanning en presteren. Ze wil de deelnemers helpen bij het beter omgaan met druk. De avond heeft een hoog praktijkgehalte.

Zie je een verschil in je trainingsresultaten en je wedstrijdresultaten? Reageert je paard thuis heel anders dan op het wedstrijdterrein? Vind je het lastig als mensen komen kijken terwijl je rijdt? Zie je deze dingen gebeuren bij je leerlingen en is het lastig daarin als instructeur goed te sturen? Vaak zijn de oorzaken hiervan mentaal. Wil je hieraan werken?

Sanne Beijerman is Grand-prix dressuuramazone, KNHS coach 5 en als sportpsychologe gespecialiseerd in mentale training voor hippische sporters. Sanne traint in haar praktijk ruiters en amazones van recreatief tot Olympisch niveau en geeft op vrijdagavond 13 maart a.s. een workshop op het Hippisch Centrum in Exloo.

Tijdens deze workshop gaat Sanne aan het werk met de thema’s spanning en presteren in de paardensport, het vinden van jouw persoonlijke optimale focus en omgaan met de meningen van andere mensen in de paardensport. Deze avond is geschikt voor wedstrijdruiters, instructeurs maar ook voor ruiters die recreatief rijden.

Geloof in jezelf

Een belangrijk thema tijdens de workshop is het hebben van de juiste mind-set waarin je kunt genieten van het rijden als hobby of als professional. Natuurlijk is het ook belangrijk om haalbare doelen te stellen en geloof in jezelf te hebben, ‘Smal steps, big changes’.

Over Sanne Beijerman
Sanne Beijerman is als sportpsychologe aangesloten bij de VSPN en geaccrediteerd om sporters mentaal te begeleiden tot op Olympisch niveau. Zij is als docente werkzaam bij de Vrije Universiteit van Amsterdam voor de Postdoctorale Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog en heeft in Nederhorst den Berg haar eigen dressuurstal en praktijk voor Sportpsychologie.

Heb je dus last van spanning, een verkeerde focus of negatieve gedachtes en wil je hier aan werken? Krijg je als instructeur regelmatig vragen die ontstaan door spanning en wil je ruiters daar beter bij helpen? Kom dan naar de workshop op 13 maart a.s. op het Hippisch Centrum in Exloo.

Datum: 13 maart 2020
Locatie: Hippisch Centrum Exloo
Adres: Valtherweg 27-A, 7875 TA Exloo
Tijd: 19:30 – 22:30 uur
Inschrijven via: hippischcentrumexloo.events@gmail.com
Entree: € 22,50 p.p. inclusief 1 consumptie en parkeren
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 35 theoriepunten op de basiskwalificatie.

🔴 Stegen.net | Persbericht