Stefanie Heins naar gedeelde winst op CSI Exloo

Stefanie Heins naar gedeelde winst op CSI Exloo

2 september 2020 15:16 Uit

Door Steven Stegen
 
Leestijd: < 1 minuut

📌 Exloo
📝 STEGEN.NET
📸 Steven Stegen

Het internationale twee fasen parcours 1.40 kreeg woensdag bij de start van CSI Exloo twee winnaars. Stefanie Heins en Adrian Speight reden exact dezelfde tijd.

Het twee fasen parcours, aangeboden door Eemsned, was de tweede wedstrijd van de dag en kende met meereden honderd starts een enorme bezetting. Het geeft wel aan hoe graag de ruiters aan de start komen. Zeker in Exloo, met de uitstekende faciliteiten.

Dat onderschrijft Stefanie Heins. ,,Sinds corona is dit weer mijn eerste internationale wedstrijd. Ik moet zeggen dat het fijn is om dan in je eigen regio te kunnen rijden en ook nog eens op een evenement dat super georganiseerd is.”

Bert-Jan Zuidema eindigde met Fleurabella als vierde.
📸 Steven Stegen

Stefanie Heins kwam op CSI Exloo aan de start met Silverado, een 8-jarige ruin van de hengst Orlando, uit een moeder van Voltaire. In de tweede fase zette de combinatie uit De Wijk een winnende tijd neer van 28,48 seconde.

De Brit Adrian Speight zette met Millfield Baloney exact dezelfde tijd neer. En dus deelde Heins de eerste prijs. ,,Dat is best bijzonder, ik kan me eigenlijk niet herinneren dat ik dit eerder heb meegemaakt”, lachte de amazone.

Plaats drie was voor de Tsjechische amazone Emma Augier de Moussac met Rubio Monocoat Electric. Bert -Jan Zuidema eindigde knap als vierde met zijn ervaren merrie Fleurabella. Albert Zoer eindigde als zesde met Halifax.

Startlijsten en uitslagen van CSI Exloo 2020 vind je hier

Jur Vrieling met El Rocco

CSI Exloo 2020

Foto's van het CSI Exloo, september 2020