Remco Been pakt de winst in twee fasen CSI Exloo

Remco Been pakt de winst in twee fasen CSI Exloo

13 mei 2021 11:46 0

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

📌 Exloo
📝 paardensportnoord

Remco Been schreef woensdag bij het CSI Exloo de zwaarste wedstrijd van de dag op zijn naam. Hij won het 1.45 twee fasen met zijn merrie Balou van het Molenhof Z (v. Berlin).

Op de ruime piste bij Hippisch Centrum Exloo, onlangs nog weer perfect geprepareerd door Klaas Meijer, kwam een sterk deelnemersveld in actie. In de belangrijkste rubriek van de dag verschenen 59 combinaties aan de start.

Voor Jeroen Dubbeldam verliep de wedstrijd niet naar wens. Hij viel van Acuero, maar gelukkig liep het voor ruiter en paard allemaal goed af. Heel zwaar was het parcours niet, veel combinaties gingen relatief makkelijk foutloos rond.

Remco Been wist de tweede fase het snelst af te ronden. Hij gebruikte met Balou van het Molenhof Z (coverfoto), een 12-jarige merrie, slechts 33.12 seconden en was daarmee niet te verslaan.

De tweede plaats was voor Glenn Knoester, die in het zadel van Irish Coffee Pr (v. Emerald) 33.77 nodig had. Pim Mulder deed ook weer knap mee en werd met Captain Z derde. Hylke de Jong nestelde zich ook knap in de top en eindigde met Headline als vijfde.

Startlijsten en uitslagen van CSI Exloo 2021 vind je hier.

Deel dit bericht