Laura Marie Martin eerste winnaar op CDI Exloo

Share
  • 5 januari 2023 15:10

door: redactie, 5 januari 2023 15:10
📌 EXLOO – Het CDI Exloo is donder­dag­ochtend op het Hippisch Centrum in Exloo van start gegaan met de pony­ruiters in de Subli Prijs. Laura Marie Martin scoorde sterk met haar pony DSP de Long (HB Daylight).

Laura Marie, leerling van Semmieke Rothenberger, reed zeer sterk en liet een net afge­werkte proef zien en scoorde hiermee 73.238%. Ook op de tweede plaats vinden wij een Duitse amazone: Franziska Roth met Daily Pleasure WE. Ook Franziska reed een nette proef en scoorde goed met 72.476%.

De Nederlandse Bridget Lock met Nespresso maakt vanochtend het podium compleet met 71.810%. De jury was te spreken over de kwaliteitsvolle pony’s en talentvolle ponyruiters deze ochtend in Exloo.

Children

In de tweede wedstrijd van de dag, voor Children, won Britt Kikkert-van der Linde. Met Dark Knight Texel vormt ze volgens de jury een indrukwekkende combinatie.

De prijsuitreiking van de rubriek voor Children, met winnares Britt Kikkert-van der Linde.
📸 CDI Exloo

De jury gaf haar dan ook een score van 79.268% en daarmee wint ze overtuigend de rubriek. Ook Sophie Evers stelde haar goed bewegende Beaumonde mooi voor.

Startlijsten en uitslagen CDI Exloo 2023: klik hier

Uitslag Subli Team Competition Pony’s:
1) Laura Marie Martin – DSP De Long – 73.238%
2) Franziska Roth – Daily Pleasure WE – 72.476%
3) Bridget Lock – Nespresso – 71.810%

📝 bronnen: Stegen.net | Hippisch Centrum Exloo
📸 Hippisch Centrum Exloo