Cornelissen en Parzival tweede bij internationaal debuut

Cornelissen en Parzival tweede bij internationaal debuut

22 juli 2007 14:25 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

Dressuuramazone Adelinde Cornelissen heeft op haar eerste internationale wedstrijd uitstekend gepresteerd. In het Zweedse Falsterbo eindigde de Drentse amazone met haar Parzival op de tweede plaats in de Grand Prix.

Cornelissen, afgelopen winter indoorkampioene in de Grand Prix, behaalde een score van 71.375% en dat was goed voor de tweede plaats in het klassement, dat voor eigen publiek werd gewonnen door Jan Brink met de hengst Briar. Hij scoorde 73.291%. Dankzij het goede resultaat van Adelinde Cornelissen werd Nederland derde in het landenklassement, waarin Zweden won en Duitsland tweede werd. Voor Nederland kwamen verder Anke ter Beek (tiende) en Rien van der Schaft (vijftiende) in actie.