Jongen kilometers meegesleurd door paard

Jongen kilometers meegesleurd door paard

21 mei 2009 13:50 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

ELSLOO – Een 11-jarige jongen is zwaargewond geraakt toen hij in het Friese Elsloo van zijn paard viel en kilometers werd meegesleurd. Dat hij zo ver werd meegesleurd, kwam volgens de politie doordat hij bleef haken achter een stuk touw. Het is niet bekend waardoor de jongen was gevallen.

De jongen werd onder meer over straat, door het bos en door het water gesleept. Uiteindelijk wist een omstander de jongen los te maken. De jongen had ernstig beenletsel opgelopen. Een ambulance heeft de jongen opgehaald. Op weg naar het ziekenhuis stopte de ambulance op een kruising, zodat daar een traumahelikopter kon landen om de jonge extra medicatie te geven. Omstanders hebben slachtofferhulp gekregen.

NHP

Deel dit bericht