Elmar van Hoorn scoort in Speel Uw Spel

  • 15 juni 2009 20:43
door: redactie, 15 juni 2009 20:43

NIEUWE PEKELA | STEGEN.NET
Elmar van Hoorn heeft zaterdag de hoofdrubriek gewonnen tijdens het Heeresveld concours in Nieuwe Pekela. In het burgemeester Boekhovenpark schreef de ruiter uit Borgercompagnie het Speel Uw Spel op z’n naam.

Deze rubriek stond open voor de twaalf beste deelnemers in de zwaarste klasse. Van Hoorn beëindigde zijn rondje met zijn paard Clash van de Vihta met 1180 punten. Dat was net genoeg om Hester Klompmaker uit Buitenpost op de tweede plaats te houden. De Friese amazone eindigde met Ultraster op 1170 punten. Yvonne van Dijk uit Veendam pakte de derde plaats met Vayrenta.

NHP
Elmar van Hoorn neemt een hindernis in de klasse Z. ©Roos Meertens

Elmar van Hoorn neemt een hindernis in de klasse Z.
FOTO: ROOS MEERTENS