archief
contact
+31 6 53239630

Elmar van Hoorn domi­neert op CH Ter Apel

TER APEL — Springruiter Elmar van Hoorn pres­teerde sterk tij­dens het CH Ter Apel dat afge­lo­pen week­end op het plaat­se­lijke sport­park werd ver­re­den. Van Hoorn werd eer­ste en derde in de klasse M en de rui­ter uit Sappemeer won daarna de Z‑klasse met Cupidon. 
CH Ter Apel

TER APEL | STEGEN.NET
Springruiter Elmar van Hoorn pres­teerde sterk tij­dens het CH Ter Apel dat afge­lo­pen week­end op het plaat­se­lijke sport­park werd ver­re­den. Van Hoorn won zowel de M- als de Z‑klasse.

Het aan­tal deel­ne­mers in de hogere klas­sen viel wat tegen, maar in de klasse Z kwam het toch nog tot een bar­rage met drie deel­ne­mers. Elmar van Hoorn eiste daarin de zege op met Cupidon. De rui­ter uit Sappemeer reed een fout­loze bar­rage in 41.28. Daarmee hield Van Hoorn Weite Oldenziel met Cerenia M (0–42.37) op de tweede plaats. Karin Dijkstra werd met twee fou­ten derde met Corstijn.

Eerder op de dag domi­neerde Elmar van Hoorn ook al de klasse M. Met Diesel 10 PS was hij in de bar­rage de rapste en won hij. Met zijn andere paard Cupidon ein­digde hij als derde. De tweede plaats was voor Weite Oldenziel.

Dressuur
De Z2-dres­suur leverde een dub­bele over­win­ning op voor Rachelle Buining. De ama­zone van de plaat­se­lijke Kloosterruiters behaalde 212 en 216 pun­ten. Petra Meulman werd in beide proe­ven tweede met Othello. In de M2 won­nen Eline Scheper (Balan) en Marjanka Lever (Con Jess).

gerelateerde berichten
Total
26
Share