archief
contact
+31 6 53239630

Albert Zoer begint sterk in Leipzig

LEIPZIG – Albert Zoer is sterk begonnen op het internationale concours hippique in Leipzig. De ruiter uit Echten won vrijdagavond de kwalificatie voor de Grote Prijs op zondag.

Albert Zoer met Sam tijdens het CHIO in Aken.

Zoer was met Sam de snelste foutloze combinatie. Het duo kwam na 60,90 seconden over de finishlijn. De beloning was een auto. De Fransman Simon Delestre (op Napoli du Ry) was ruim een seconde langzamer dan Zoer en streek 16.500 euro op. Zijn landgenote Pénélope Leprevost (Mylord Carthago) pakte de derde prijs, 10 mille groot. Gerco Schröder (Eurocommerce Seattle) en Leopold van Asten (VDL Groep Amelie) mochten zich vanwege een springfout niet melden bij de penningmeester. Harrie Smolders (Exquis Oliver Q) gooide een balk af en overschreed bovendien de toegestane tijd.

De Grote Prijs, waarin ook wereldbekerpunten zijn te verdienen, staat zondag op het programma.

Stegen.net

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share