KWPN Drenthe houdt weer forumdiscussie

KWPN Drenthe houdt weer forumdiscussie

28 januari 2010 21:04 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

GROLLOO – De regio Drenthe van het KWPN organiseert op donderdag 11 februari een open forum discussie. Op de avond wordt er gezamenlijk naar filmbeelden van diverse paarden gekeken, waarna een beoordeling volgt en er gediscussieerd kan worden over de passende hengstenkeuze.

Het regiobestuur organiseerde al twee keer vaker een dergelijke avond en dat beviel zo goed dat er nu dus opnieuw een vervolg komt. De avond, die om 20.00 begint in café Hofsteenge in Grolloo, is ook voor niet-leden toegankelijk. In het forum zitten Matty Marissink en Egbert Schep. Ook Arie Hamoen, voorzitter van de hengsten keuringscommissie is op deze avond van de partij.

Stegen.net