Willem Greve succesvol in Dresden

Willem Greve succesvol in Dresden

28 november 2010 19:33 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

DRESDEN – Willem Greve heeft zondag de Grote Prijs van Dresden gewonnen. De 27-jarige ruiter was met Ukato de snelste van de vier foutloze deelnemers in de barrage.

Willem Greve won de Grote Prijs van Dresden.

Greve reed een tijd van 32.93 en was daarmee duidelijk sneller dan de Zwitserse amazone Clarissa Crotta en haar ruin West Side. De Duitser Heiko Schmidt eindigde op de derde plaats met zijn merrie Cassiopeia. Voor Willem Greve was het echt genieten op het Duitse concours. ,,Het is voor mij hier allemaal fantastich verlopen. Ik ben blij dat ik hier kon starten.” Op zaterdagavond won de Ierse ruiter Cameron Hanley de zwaarste rubriek met Complete. Ook Wesley Heijdens deed het goed. Hij won met Pavarottie een parcours op tijd.

Stegen.net | DPA