Vrouw omgekomen bij botsing met paard bij Coevorden

Vrouw omgekomen bij botsing met paard bij Coevorden

23 september 2012 11:45 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

COEVORDEN
Een 44-jarige automobiliste uit Coevorden is om het leven gekomen nadat ze op de Europaweg bij haar woonplaats op een groep van zeven losgebroken paarden botste. Een andere 50-jarige inzittende raakte licht gewond. Een aangereden paard overleefde de klap niet.

Het ongeluk op de Europaweg.

De zeven paarden zijn uit een nabijgelegen weiland ontsnapt en op de weg gekomen. De vrouw kon een botsing niet voorkomen. De politie zegt te weten wie de eigenaar van de paarden is en zal met hem in gesprek gaan. Of hem in dit geval iets te verwijten valt, daar zal het Openbaar Ministerie over moeten oordelen, zo laat de politie weten.
[Stegen.net]