archief
contact
+31 6 53239630

Sponsor Rabobank tekent voor vijf jaar bij Indoor Tolbert

TOLBERT – Rabobank blijft de komende vijf jaar hoofdsponsor van Indoor Tolbert. Het evenement beleeft binnenkort de 25e editie en kan de verdere toekomst door de steun van de hoofdsponsor met vertrouwen tegemoet zien. Tijdens de jubileumeditie komen de Noordelijke toppers naar de HJC-manege. Ook wordt er natuurlijk bij het jubileum stil gestaan.
Voorzitter Poppe Koning en Ad Geerts van de Rabobank.

TOLBERT
Voor Indoor Tolbert had het jubileumjaar 2013 niet beter kunnen beginnen. In de aanloop naar het 25-ste concours hippique (29 maart t/m 6 april) heeft de organisatie een vijfjarige sponsorovereenkomst getekend met Rabobank Noordenveld West Groningen.

Beide partijen lieten weten ingenomen te zijn met het sponsorcontract dat werd getekend in de HJC Manege in Tolbert. Directievoorzitter Ad Geerts van Rabobank Noordenveld West Groningen zei dat Rabobank met de sponsoring de goede relatie met haar klant wil benadrukken en verstevigen. ,,De concoursorganisatie is van betekenis voor de gemeenschap in dit gebied. Wij willen met de bank graag een bijdrage leveren aan een goede structuur van die concoursorganisatie. Daarom willen we graag verenigingen, instanties en organisaties op sociaal, cultureel en sportief gebied ondersteunen, zo ook Indoor Tolbert.”

Voorzitter Poppe Koning en Ad Geerts van de Rabobank.
Voorzitter Poppe Koning en Ad Geerts van de Rabobank.

Poppe Koning, voorzitter van het bestuur van het concours Indoor Tolbert, liet weten erg ingenomen te zijn met de meerjarige overeenkomst. ,,De bank is sponsor van het eerste uur en ik ben blij dat we onze relatie voor de komende vijf jaren hebben gecontinueerd. De relatie met Rabobank is altijd uitstekend geweest en dit contract voor de komende vijf jaren onderstreept dat.”

De Stichting Indoor Tolbert is al enige tijd druk doende met de voorbereidingen van het komende concours hippique dat van vrijdag 29 maart tot en met zaterdag 6 april wordt gehouden. Het aanstaande evenement staat voor een groot deel in het teken van het 25-jarig bestaan van Indoor Tolbert. Er wordt hard gewerkt aan het opzetten van een expositie met publicaties, foto’s en film- tv-beelden van de afgelopen 25 jaren. Ook worden voorbereidingen getroffen voor een springrubriek waarin oud-winnaars van de Grote Prijs tegen elkaar uitkomen. Verder is de organisatie van plan een “Wall of Fame” in de HJC Manege te creëren, waar alle winnaars van de afgelopen 25 jaren een plaatsje krijgen. Onder die winnaars zijn enkele grote namen uit de paardensport, want Jur Vrieling (3x), Albert Zoer (2x) en Mark Houtzager mogen zich tot de winnaars van Indoor Tolbert rekenen.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel