CH De Wolden sluit meerjarige sponsordeal met Rabobank

Share
  • 1 mei 2015 11:41

door: redactie, 1 mei 2015 11:41

blokjeVEENINGEN | STEGEN.NET
Goed nieuws voor de organisatie van het internationale CH De Wolden. Het evenement heeft een sponsordeal gesloten met de Rabobank, zo meldt de KNHS. De bank gaat het Drentse evenement meerdere jaren steunen.

De nieuwe hoofdpiste van het CH De Wolden.

De hoofdring van het CH De Wolden in Veeningen.
CH DE WOLDEN

Het CH De Wolden, dit jaar van 16 tot en met 19 juli en van 23 tot en met 26 juli, heeft de afgelopen jaren een stormachtige groei doorgemaakt. Het concours groeide uit tot één van de grootste internationale buitenconcoursen van Nederland. ,,Paardensport is binnen Rabobank een prominente sport. De activiteiten van Rabobank op paardensportgebied zijn groot”, licht directeur Hans van der Werff van Rabobank Zuidwest-Drenthe toe. ,,En de internationale dimensie die CH De Wolden heeft, stimuleert extra.”

Vrijwilligers
OOk het feit dat veel vrijwilligers hun steentje bijdragen aan het CH De Wolden heeft meegespeeld voor de sponsor. ,,Het concept van CH De Wolden is sterk en dwingt respect af. Het evenement staat en valt met een sterkte organisatie en een gedegen club van vrijwilligers . De klanten van onze bank waarderen de betrokkenheid van de bevolking bij het concours erg”, aldus de bankdirecteur.