Albert Zoer met Wollie Bollie derde in Grote Prijs Mannheim

Share
  • 8 mei 2013 10:39

door: redactie, 8 mei 2013 10:39

Albert Zoer is op de slotdag van ‘Maimarkt-Turnier’ derde geworden in de Grote Prijs van Mannheim. De Drentse springruiter bleef met de 10-jarige ruin Wollie Bollie foutloos in de barrage, maar zijn eindtijd van 40,22 seconden was niet goed genoeg. Zoer verdiende met zijn klassering 9000 euro.

Albert Zoer voelt mee met Eric Lamaze.

Albert Zoer.

De hoofdprijs van 15 mille ging naar de Duitser David Will, die zijn schimmelhengst Colorit al na 37,81 door de finishlijn liet galopperen. Daarmee troefde hij zijn landgenoot Lars Nieberg (Leonie W) af. Hendrik-Jan Schuttert mocht met zijn toppaard Cerona HS door een springfout in het eerste parcours niet terugkomen voor de beslissende omloop. Hij werd 11e. Gert Jan Bruggink (Andrea) gaf op.