archief
contact
+31 6 53239630

Jur Vrieling tweede in Londen met Labor’s Wonderboy

LONDEN – Jur Vrieling is donderdagavond in het Queen Elizabeth Olympic Park tweede geworden in een 1.50-rubriek. De Groninger kwam aan de start met Labor’s Wonderboy en hoefde alleen Lauren Hough voor te laten gaan. Ook Maikel van der Vleuten reed sterk.
Londen Jur Vrieling met Labor´s Wonderboy

Jur Vrieling is donderdagavond tweede geworden in de 1.50-rubriek in Londen. De ruiter uit Holwierde kwam in actie met Labor’s Wonderboy.

Londen Jur Vrieling met Labor´s Wonderboy
Jur Vrieling met Labor´s Wonderboy (archief)

De rubriek in het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen, waar zaterdag de Global Champions Tour wordt verreden, werd direct op tijd verreden. Vrieling kwam tot een tijd van 64,67 en moest daarmee alleen de Amerikaanse Lauren Hough met Ohlala (62,83) voor zich dulden. Roger Yves Bost werd derde met Qoud’Coeur de la Loge.

Maikel van der Vleuten leverde ook mooie prestaties. Hij werd in deze rubriek zevende met VDL Groep Eureka. In de openingsrubriek eerder op de middag pakte Van der Vleuten als een prima derde plaats met VDL Groep Sapphire. Dit treffen werd gewonnen door Pius Schwizer met Coolgirl.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share