archief
contact
+31 6 53239630

Maikel van der Vleuten tweede in Cannes met VDL Groep Eureka

CANNES – Maikel van der Vleuten zette vrijdagavond een prima prestatie neer tijdens het CSI in het Franse Cannes. De Brabander reikte met de schimmel VDL Groep Eureka tot de tweede plaats. Roger Yves Bost won de rubriek met Castle Forbes Myrtille Paulois.
Maikel van der Vleuten met VDL Groep Eureka. ©Stefano Grasso/Longines Global Champions Tour
Maikel van der Vleuten met VDL Groep Eureka. ©Stefano Grasso/Longines Global Champions Tour

Maikel van der Vleuten is vrijdagavond tweede geworden in de 1.50-rubriek in Cannes. Hij kwam aan de start met VDL Groep Eureka (v. Chin Chin). Roger Yves Bost won de rubriek met Castle Forbes Myrtille Paulois.

Maikel van der Vleuten met VDL Groep Eureka. ©Stefano Grasso/Longines Global Champions Tour
Maikel van der Vleuten met VDL Groep Eureka. ©Stefano Grasso/Longines Global Champions Tour

Maar liefst 15 combinaties plaatsten zich voor de barrage, waarin de top 8 opnieuw foutloos bleef. Roger Yves Bost was de snelste met Castle Forbes Myrtille Paulois (v. Dollar du Murier). Iets meer dan een seconde later kwam Maikel van der Vleuten door de finish, met de Belgische VDL Groep Eureka (Chin Chin x Quidam de Revel).

Harrie Smolders wist de barrage ook te bereiken en reed daarin opnieuw foutloos. Hij eindigde met Jackson Hole op de achtste plek. Gerco Schröder kreeg in het basisparcours een foutje met Callahan.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel