archief
contact
+31 6 53239630

Sterk optreden Yvonne van Dijk in ZZ-klasse op Almelose ruiterdagen

ALMELO – Yvonne van Dijk had vrijdag duidelijk haar dag tijdens de Almelose ruiterdagen. In de twee ZZ-parcoursen speelde ze een vooraanstaande rol. Van Dijk werd tweede en derde met haar paard Vayrenta. Linda Stuivenberg en Maaike Koopmans wonnen.
Yvonne van Dijk Vayrenta Almelose ruiterdagen

Yvonne van Dijk was vrijdag goed op dreef in de ZZ-parcoursen tijdens de Almelose ruiterdagen. De bij LR Niop aangesloten amazone stuurde Vayrenta naar de tweede en derde plaats, in respectievelijk het klassiek en het twee fasen.

Yvonne van Dijk Vayrenta Almelose ruiterdagen
Yvonne van Dijk met Vayrenta. (archief) ©Roos Meertens

De barrage van het klassieke ZZ-parcours telde 18 deelnemers. Linda Stuivenberg eiste met Zihowin de overwinning op, gevolgd door Anne-Liza Makkinga met Waikiki en Yvonne van Dijk.

Het twee fasen werd gewonnen door Maaike Koopmans, die met Soraya een ruime voorsprong opbouwde. Koopmans was eerder al tiende in het klassiek, dankzij een gedegen foutloos barrageparcours, waarin ze niet op volle snelheid ging. Yvonne van Dijk werd met Vayrenta nu tweede en leverde daarmee over de beide parcoursen de beste prestatie af.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share