Hoogstandje voor Yvonne van Dijk en Daan van Geel

Hoogstandje voor Yvonne van Dijk en Daan van Geel

7 maart 2010 18:52 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

BRONNEGER – De rubriek barrièrespringen was vrijdagavond tijdens de Hondsrugse Ruiterdagen letterlijk een hoogtepunt. In de laatste ronde stond de steilsprong op een hoogte van 1.90. Yvonne van Dijk en Daan van Geel gingen er foutloos over.

Yvonne van Dijk gaat met Sky Limit over de 1.90! ©Hondsrugse Ruiterdagen

Voor het pubiek was het een mooie ontknoping, want je ziet niet alle dagen een combinatie over 1.90 gaan, laat staan twee paarden. Maar zowel Yvonne van Dijk met Sky Limit (v. No Limit) als Daan van Geel met Darius wisten deze monsterhindernis zonder problemen te overwinnen.

Daan van Geel was ook later tijdens het evenement in manege De Rietweg goed op dreef. De ruiter uit Gees won met Darius het ZZ twee fasen en met Zoe won Van Geel een Z-parcours.

Daan van Geel won met Zoe een Z-parcours. ©Roos Meertens

Stegen.net