archief
contact
+31 6 53239630

Yvonne van Dijk wint 1.40 bij HRD in Bronneger

BRONNEGER
Yvonne van Dijk won woensdagavond de 1.40-rubriek tijdens de Hondsrugse Ruiterdagen. De amazone uit Veendam deed dat met Urlando (v. Indoctro). De rubriek was nieuw op het evenement, dat vanwege het rhinovirus twee weken opschoof.

Yvonne van Dijk en Urlando halen de eerste prijs op. ©Roos Meertens

Het siert de organisatie dat ze het heeft aangedurfd het programma uit te breiden en ook de 1.40-combinaties een startmogelijkheid te bieden. Uiteindelijk kwamen er 12 combinaties aan de start, maar vier deelnemers hadden met twee of meerdere paarden ingeschreven. Dat maakte het verloop van de rubriek er niet vlotter op. Wel werd er fijn gereden en moest Yvonne van Dijk met Urlando echt wel strijden voor haar zege. Ze klopte Hans van der Kolk op Ziezo. Maureen Bonder stuurde haar Alex naar de derde plaats.

Het ZZ-parcours kwam op naam van Marcel de Boer en Uloubet du Pomme. Yvonne van Dijk had nu het nakijken met Boter’s Winette. Marcel de Boer schreef ook het Z-twee fasen op zijn naam, nu met Abigail. Nynke de Vries was in de M de beste met Apel Wh. Het evenement in manege De Rietweg in Bronneger duurt nog tot en met komend weekend.
[Stegen.net]

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share