Dubbele zege Robin Luurssen bij dressuur Lieveren

Dubbele zege Robin Luurssen bij dressuur Lieveren

27 augustus 2013 13:53 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

LIEVEREN | Stegen.net
Robin Luurssen won tijdens de dressuurwedstrijd in Lieveren beide Z2-proeven. De amazone uit Groningen bleek goed in vorm met haar paard Bologna (v. Florencio).

Robin Luurssen met Bologna.

Robin Luurssen met Bologna.

Luurssen stak met kop en schouders boven de concurrentie uit in de Z2, die niet heel veel deelnemers telde. Met 229 punten zette de combinatie van de Boterdiepruiters Raisa Thybaut met Zoe Dyne (207) op ruime achterstand. In de tweede proef was de rangschikking gelijk en won Luurssen met 217, terwijl Thybaut op 211 eindigde.

In de Z1 behaalde Stephanie Berends de hoogste score met Sipko’s Cassanova. Met 231 punten voerde zij de eerste proef aan, met Laura Zwart met Braveheart (227) als goede tweede. Esther Burema eindigde met Moonlight als derde en nam revanche door de tweede proef op haar naam te schrijven met 223 punten.