Stephanie Berends en Robin Luurssen wisselen stuivertje in Peize

Stephanie Berends en Robin Luurssen wisselen stuivertje in Peize

28 augustus 2014 19:02 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

PEIZE | STEGEN.NET
Stephanie Berends en Robin Luurssen wisselden stuivertje tijdens de dressuurwedstrijd van de Hopruiters. Beide amazones wisten een ZZ-licht proef te winnen.

Stephanie Berends behaalde hoogste score. De amazone van de Abdijruiters zag haar optreden met Sipko’s Cassanova beloond met 219 punten. Ze werd op de voet gevolgd door Robin Luurssen, die met Bologna 218 punten kreeg. In de andere proef waren de rollen omgedraaid. Luurssen was daarin de beste met 214 en Berends kwam tot 212 en werd tweede.

Robin Luurssen met Bologna.

Robin Luurssen met Bologna (archief).
STEVEN STEGEN

In de Z2 was de ervaren amazone Truusje Smeding de beste. Ze nam met Baron een ruime voorsprong dankzij haar score van 221. Samantha Bosma volgde met Chifa met 210. In de andere Z2-proef ging de overwinning naar Bosma met 212. Ans Kok eindigde als tweede met Zombra met 207 punten.

In de Z1 wonnen Annet Veen met Salva’s Borella en Jitske Beukema met Zenith. Robin Luurssen stuurde Sariende naar de tweede en derde plek.