Wout-Jan van der Schans naar zege in Grote Prijs Jumping Wieze

Share
  • 19 november 2013 12:23

door: redactie, 19 november 2013 12:23

blokjeWIEZE | STEGEN.NET
Wout-Jan van der Schans is zaterdag winnaar geworden van de Grote Prijs van Jumping Wieze. De ruiter uit Nijkerk was met Capetown (v. Oklund) een fractie sneller dan de Australische Amy Graham met Bella Balouet.

Wout-Jan van der Schans met Capetown. ©Jacob Melissen

Wout-Jan van der Schans met Capetown.
©Jacob Melissen

Van der Schans, die als tweede van start ging, zette een foutloze barragerit neer in 33,38 seconden, tegen 33,41 voor Graham. De Duitse Pia-Luise Aufrecht eindigde als derde met MCB Ulke. In totaal wisten 14 combinaties uit het enorme deelnemersveld van 64 de barrage te bereiken.

Aniek Poels reed Atlantis (v. Andiamo) naar plaats 8, Michel Hendrix en Wait and See (v.Colman) werden 10e en Leopold van Asten vinden we terug op plaats 14 met VDL Groep Zidane (v.Heartbreaker).