Maureen Bonder domineert L-finale Indoor Groningen

Share
  • 22 december 2013 12:16

door: redactie, 22 december 2013 12:16

blokjeZUIDBROEK | STEGEN.NET
Maureen Bonder was zaterdagavond de Koningin van de klasse L tijdens Indoor Groningen. De amazone uit Schoonoord werd in deze slotrubriek van deze klasse eerste en tweede.

Maureen Bonder met Hippo Assen Destenation. ©R.P. Lowes

Maureen Bonder met Hippo Assen Destenation.
©R.P. Lowes

Slechts tien combinaties wisten de barrage te halen en Maureen Bonder wist in deze ronde op tijd als enige nogmaals foutloos te blijven en dat ook nog eens met haar beide paarden. De overwinning behaalde ze met Hippo Assen Destenation, dankzij een foutloze ronde in 38,47. Met haar andere paard Bidens HB pakte ze de tweede plaats.

Nick van den Broek pakte als snelste vierfouter de derde plaats met VDL Holland van de Bisschop, gevolgd door Rana Dalenoord (Darlien) en Weite Oldenziel met Dexter. Ook Henk Hooge acteerde weer sterk, hij werd met Urlando zesde, ondanks twee springfouten in de barrage.