archief
contact
+31 6 53239630

Maureen Bonder is de Koningin van Indoor Hartje Drenthe

BEILEN — Indoor Hartje Drenthe beleefde zater­dag­avond een prach­tige ont­kno­ping. Tegen mid­der­nacht was de beslis­sing geval­len in de Grote Prijs en kon Maureen Bonder met Ukkie als win­naar wor­den gehul­digd. Bonder won ook de M‑finale.
Maureen Bonder rijdt Ukkie naar de overwinning op Indoor Hartje Drenthe. ©Roos Meertens

blokjeBEILEN | STEGEN.NET
Maureen Bonder beleefde zater­dag een top­dag tij­dens Indoor Hartje Drenthe. De ama­zone uit Schoonoord won de M‑finale met Bidens HB en won met Ukkie (v. Indoctro) van eige­naar Gerrie Ploeg de bloed­stol­lende Z/ZZ-finale om de Grote Prijs van Beilen.

Maureen Bonder rijdt Ukkie naar de overwinning op Indoor Hartje Drenthe. ©Roos Meertens
Maureen Bonder rijdt Ukkie naar de over­win­ning op Indoor Hartje Drenthe.
©Roos Meertens

Prachtige suc­ces­sen dus voor Maureen Bonder. Een mooie opste­ker voor de Drentse ama­zone, die Indoor Groningen niet hele­maal afsloot zoals ze had gehoopt, maar dit wel weet te rela­ti­ve­ren. In de fraaie accom­mo­da­tie van de Stroomruiters bewees ze er weer hele­maal te staan en liet Bonder zien dat ze ook met haar jon­gere paar­den suc­ces weet te behalen.

De Z/ZZ-finale in Beilen kende een flinke groep deel­ne­mers en dat leidde zo rond mid­der­nacht tot een prach­tige ont­kno­ping, met een bar­rage met maar liefst 19 deel­ne­mers. Jack Broek reed daarin als eer­ste en had met Bugs Bunny lange tijd de lei­ding in han­den. Maar Maureen Bonder bleek met Ukkie na een zin­de­rende rit twee hon­derd­ste van een seconde snel­ler. De derde prijs in Beilen ging naar Roel Harke met Zakerno.

Uitslag Grote Prijs Indoor Hartje Drenthe 2014
1. Maureen Bonder (Schoonoord), Ukkie, 0–32.06
2. Jack Broek (Zuidwolde), Bux Bunny, 0–32.08
3. Roel Harke (Punthorst), Zakerno, 0–32.62
4. Blayne Sheehan (Ier), Appell Wh, 0–33.17
5. Xanne Sluyter, (Roswinkel), Amalia, 0–33.41.

gerelateerde berichten
Total
0
Share