archief
contact
+31 6 53239630

Nathalie zu Sayn-Wittgenstein wint met Digby ook kür in Doha

DOHA – Een compleet Scandinavisch podium zaterdag bij de kür op muziek tijdens het CHI Al Shaqab in Quatar. Net als in de Grand Prix ging de overwinning naar de Deense prinses Nathalie zu Sayn-Wittgenstein en haar 17-jarige Digby.
Nathalie zu Sayn-Wittgenstein met Digby.

blokjeDOHA | STEGEN.NET
Nadat ze eerder al de Grand Prix wist te winnen stond de Deense Nathalie zu Sayn-Wittgenstein ook in de kür op eenzame hoogte op het CHI Al Shaqab in Quatar. Met de inmiddels 17-jarige Digby behaalde ze 80,875%.

Nathalie zu Sayn-Wittgenstein met Digby.
Nathalie zu Sayn-Wittgenstein met Digby.

Landgenote Lone Bang Larsen eiste met Fitou L (v. Florestan I) met een score van 79.20% de tweede plaats op, voor Patrik Kittel (Zweden) en Toy Story (v. Come Back II). Zij waren met 77.45% goed voor de derde plaats. Daarmee stond er een volledig Scandinavisch podium.

Isabell Werth en Der Stern (v. Dormello) finishten met 75.07% op de vierde plaats, voor een sterk rijdende Claudia Fassaert en Donnerfee (v. De Niro).

Joyce Heuitink en Wup wisten zich niet voor de kür te plaatsen. Zij eindigden in de Grand Prix op de 20e plaats. Heuitink was de enige Nederlandse deelnemer bij de dressuur in de oliestaat. In de Special werd de combinatie tweede.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share