Selectiedag Drents dressuur begeleidingsplan op 23 maart

Selectiedag Drents dressuur begeleidingsplan op 23 maart

19 maart 2014 15:38 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

blokjeGROLLOO | STEGEN.NET
Het Drentse dressuur begeleidingsplan (DBG) is inmiddels een begrip geworden. Ook dit jaar starten de initiatiefnemers weer met een nieuwe ploeg. Daarvoor is er op zondag 23 maart een selectie in Grolloo, waarbij iedereen na aanmelding welkom is.

Agnes Dalemans met leerlingen van vorig jaar.

Agnes Dalemans met leerlingen van vorig jaar.

De opzet is dit jaar niet veranderd, zo vertelt Agnes Dalemans, de bedenker van het plan. Ze begeleidt de deelnemers samen met Jacqueline Windt. ,,We hebben nu 25 aanmeldingen voor de selectie, maar dat mogen er rustig meer worden. Het plan is voor iedereen, van jong tot oud en van B- tot en met Z-niveau.”

De deelnemers die op 23 maart door de selectie komen krijgen een half jaar intensieve begeleiding. Die begeleiding is heel breed en gaat verder dan alleen maar ‘normale’ lessen. De deelnemers van de voorgaande jaren zijn zonder uitzondering positief. Aanmelden voor de selectie kan hier.

Deel dit bericht