Maureen Bonder met Velcaro naar winst op CH Middenveld Beilen

Share
  • 15 juni 2014 13:13

door: Steven Stegen, 15 juni 2014 13:13

blokjeBEILEN | STEGEN.NET
Maureen Bonder won zaterdag het springen bij het concours in het centrum van Beilen. Ze bleek de beste met haar paard Velcaro.

Maureen Bonder had het super naar haar zin op het evenement, dat gezamenlijk werd georganiseerd door de Stroomruiters en tentoonstelling het Middenveld. ,,Heel erg gezellig, met een goede sfeer en veel publiek”, zo omschrijft ze het concours.

Maureen Bonder en Velcaro op weg naar de zege in de ZZ in Beilen. ©Roos Meertens

Maureen Bonder en Velcaro op weg naar de zege in de ZZ in Beilen.
©Roos Meertens

Met Velcaro pakte ze dus de overwinning in de ZZ-klasse, die met acht combinaties niet heel dik was bezet. Maar de strijd was er niet minder om, want Bonder kreeg veel concurrentie van Albert Zoer, die met Cardozo uiteindelijk de tweede plek pakte. Marcel de Boer stuurde B.Amelusina naar de derde plaats.

In de klasse Z ging de overwinning naar de plaatselijk favoriet Bram van Es, die met Wamarantha voluit moest gaan om in de barrage de snelste tijd neer te zetten. Het verschil met de nummer twee Maureen Bonder (met Champion De Quidam Rv) was maar klein. Albert Zoer deed ook nu goed mee met de derde plek op Dakota. Zoer werd ook nog tweede in de klasse M met Don Corleone, achter winnaar Stefan Adamowicz met Diesel.

[wppa type=”album” album=”9″ size=”auto” align=”center”][/wppa]