Maureen Bonder eist hoofdrol op bij Indoor Hartje Drenthe

Share
  • 24 januari 2016 11:30

door: redactie, 24 januari 2016 11:30

BEILEN | STEGEN.NET
Maureen Bonder eiste de hoofdrol op tijdens de slotavond van Indoor Hartje Drenthe. De amazone uit Schoonoord won met Velcaro en werd met Erma tweede.

Negen combinaties in de gecombineerde Z en ZZ bleven foutloos, waaronder Bonder dus met twee paarden. Met Erma (v. Larino) zette ze al een hele snelle tijd van 38.12 seconden.

Indoor Hartje Drenthe. Maureen Bonder met Velcaro

Maureen Bonder met Velcaro (archief).

Als laatste starter in de barrage kon ze met haar ZZ-paard Velcaro nog sneller (37.58). Vooral de grote galop en de economische manier van springen werkten in het voordeel. De derde plaats was voor de enige man in de barrage: Bert-Jan Zuidema uit Linde met Devlin.

Geweldige avond
Maureen Bonder genoot volop van het succes. ,,Wauw, wat een geweldige avond! Die Velcaro is gewoon helemaal weer terug! Wint de GP van Beilen! En dan Erma die voor de tweede keer Z loopt en dan super stoer tweede wordt. Wat een mooie avond met super veel en enthousiast publiek!”

In 2014 wist Mareen Bonder de Grote Prijs bij Indoor Hartje Drenthe ook al op haar naam te schrijven. ,,Met Velcaro had ik een heel relaxed gevoel, ik had toch al gewonnen. Het liep als vanzelf, ik had niet verwacht sneller te zijn.”