Scott Brash maakt reputatie waar in Grote Prijs Genève

Share
  • 14 december 2014 17:00

door: redactie, 14 december 2014 17:00

blokjeGENÈVE | STEGEN.NET
Scott Brash maakte zojuist in Genève zijn nummer 1 positie op de wereldranglijst helemaal waar. Hij pakte de de hoofdprijs in de Grand Prix met zijn paard Hello Sanctos.

Scott Brash Genève

Scott Brash krijgt de felicitaties van Roger Yves Bost.

Brash reed een foutloze barrage in 35,69 en kon vervolgens redelijk ontspannen afwachten wat de concurrentie zou doen. Roger Yves Bost deed een zware aanval in de hem zo kenmerkende stijl, maar wat de Fransman ook probeerde, hij kon met Qoud’ Coeur de la Loge Scott Brash niet bedreigen. Rolf-Göran Bengtsson werd derde met Casall.

Nederlanders
Maikel van der Vleuten was op de negende plaats de beste Nederlander. Hij maakte met VDL Groep Verdi NOP een fout in de barrage in een tijd van 37,01. Gerco Schröder, die nog na Brash reed, hoorde met Glock’s London NOP ook een balk vallen en werd tiende.

De winnende rit van Scoot Brash